Tietosuoja

Arvostamme asiakkaitamme koskevien henkilötietojen luottamuksellisuutta sekä testitulosten arkaluontoisuutta, ja käytämme näitä henkilökohtaisia tietoja ainoastaan DNA-testipalveluiden tuottamiseen.

Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja henkilötietolain säännösten mukaisesti ja huolehdimme muutoinkin asiakkaidemme yksityisyyden suojasta henkilötietojen ja testitulosten käsittelyssä.

Vaitiolovelvollisuutta koskevaa sääntöä noudattaen emme luovuta asiakkaidemme tietoja sivullisille paitsi asiakkaan suostumuksella ja silloin, kun tietojen luovuttaminen perustuu lain säännökseen tai tietosuojalautakunnan lupaan.

 

Tietojen kerääminen ja käyttö

DNA-Testit yhtiö täyttää kaikki vaatimukset tietosuoja noudattamisen osalta. Taataksemme internetissä kerättävien henkilötietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden käytämme tietoverkkoa, joka on suojattu mm. alan vaatimusten mukaisilla palomuureilla ja salasanoilla.

Käytämme asiakkaan henkilötietojen käsittelyssä kohtuuden rajoissa välineitä, joilla turvaamme tietoja katoamiselta, väärinkäytöltä, asiattomilta tunkeilijoilta, julkaisemiselta, muutoksilta tai hävittämiseltä. Vaikka emme voi täysin taata, että tietoja ei katoa tai että niitä ei käytetä väärin tai muuteta asiattomasti, pyrimme suojaamaan tiedot kaikenlaisilta väärinkäytöksiltä.

Yllämainitut tietojen suojausperiaatteet ovat voimassa ainoastaan dna-testit.fi-sivuilla.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huomautuksia siitä, vastaako toimintamme tietoturvaperiaatteitamme tai jos sinulla on yksityisyydensuojaa koskevien käytäntöjen parantamista koskeva ehdotus tai kommentti, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: info@dna-testit.fi.



Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin yhteyttä erilaisissa DNA-testejä koskevissa kysymyksissä. Vastaamme teille mahdollisimman pian. Mikäli olette jo lähettäneet tilauksen, pyydämme lisäämään tilauksen numeron. Tutustut tarkemmin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

DNA-Testit
Pärnu mnt. 36, Tallinn

info@dna-testit.fi


Nimi*

Sähköposti*

Tilausnumero

Viestinne*