DNA-tutkimus

Isyystestit

DNA-isyystesti auttaa selvittämään, onko mies lapsen biologinen isä. Kaikki ihmiset perivät geneettisen koodin eli DNA:n biologisilta vanhemmiltaan. DNA-testin aikana lapsen DNA-rakennetta verrataan mahdollisen isän DNA-rakenteeseen. Tämä määrittää, ovatko lapsi ja tuleva isä biologisesti sukua. Vauvan syntyessä sen isyys voidaan määrittää DNA-isyystestillä, jonka avulla voidaan nopeasti tarkistaa isän ja lapsen näytteen yhteensopivuus, mutta pysyvät myös täysin luottamuksellisina.

DNA-testin tulos on joko hylkäys (potentiaalinen vanhempi ei voi olla kyseessä olevan lapsen isä) tai vahvistus (potentiaalinen vanhempi on lapsen biologinen isä). Jos isyystestin tulos on positiivinen, DNA Testin yhteistyökumppanilaboratorio Asper Biotech AS takaa tuloksen vähintään 99,9 % tarkkuudella. Jos tulos on negatiivinen – 100,00% tarkkuus.

Voit tilata DNA-testin nettisivuiltamme. Testimateriaali lähetetään sinulle ilmoitettuun osoitteeseen tavallisella postilla tai luottamukselliseen pakettiautomaattiin. Joka tapauksessa takaamme sinulle täydellisen yksityisyyden. Testiä varten otetaan DNA-näytteet vähintään kahdelta osallistujalta (isä ja lapsi) tai kolmelta osallistujalta (isä, lapsi ja äiti). Äidin DNA-näytteen lisääminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. DNA-näytteet lähetetään yhdessä täytetyn suostumuslomakkeen kanssa näytekuoressa suoraan laboratorioon. Testisarjan toimitus ja näytteiden lähettäminen on ilmaista. Testitulokset lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään 10 arkipäivän sisällä.

Muut sukulaisuustestit

DNA:n isyystestin lisäksi DNA-testi tarjoaa mahdollisuuden tutustua muihin sukulaisiin. Tarjoamme parhaillaan sisarustestiä.

Sisarustesti auttaa määrittämään, ovatko nämä kaksi tutkittavaa biologisesti sukua sisaruksia. DNA-testi määrittää, kuinka paljon kahden kohteen DNA vastaa toisiaan. Testitulos vahvistaa, ovatko koehenkilöt: 1) veljiä ja sisaria; 2) velipuolet ja sisaret; 3) täysin riippumaton.

Testi tehdään kahden jälkeläisen välillä ja heidän suhdettaan voidaan tarkastella kahdessa eri tapauksessa. Ensimmäisessä tapauksessa tutkittavan jälkeläisen äiti ei ole sama ja he haluavat tietää, onko heidän biologinen isänsä sama henkilö. Toisessa tapauksessa tutkitun jälkeläisen äiti on sama ja he haluavat tietää, onko heidän biologinen isänsä sama henkilö. Jos mahdollista, on suositeltavaa ottaa äiti mukaan tutkimukseen. Voimme tehdä testin selvittääksemme sisarusten suhteen, vaikka äiti ei olisi tavoitettavissa. Sisarustestin hinta vaihtelee, jos se sisältää äidin DNA-näytteitä. HUOM! Näytteenoton jälkeen on tärkeää huomata kirjekuoriin, että koehenkilöiden äidit ovat samat.

Asper Biotech Laboratory

Vuonna 1999 perustettu virolainen bioteknologiayritys Asper Biotech AS harjoittaa geenianalyysiä ja geenitestien kehitystä. Asper Biotech keskittyy uuden geenitutkimuksen kehittämiseen. Useita geneettisiä testaustestejä on kehitetty yhteistyössä maailman parhaiden tutkijoiden kanssa. Monet Asper Biotehin tutkimuskumppaneista ovat arvostettuja yliopistoja ja tutkimuslaitoksia Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Asper Biotechilla on ISO 15189: 2012, ISO 9001: 2015 ja CLIA laadunhallintasertifikaatit.

Yksityisyys

Kaikki tarvittava materiaali – näytteenottopakkaus ja vastaukset – toimitetaan yksinkertaisessa neutraalissa pakkauksessa. Lähettämäsi DNA-näytteet tuhotaan kolmen kuukauden kuluttua testistä, eikä mikään kolmas osapuoli, organisaatio tai virasto voi saada edes osaa antamistasi tiedoista. Takaamme täydellisen luottamuksellisuuden koko tutkimuksen ajan.

Palautus 14 päivän kuluessa

Tarjoamme hyvityksen 14 päivän kuluessa. Jos päätät peruuttaa ostoksesi, ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa tilauksesta. Summa palautetaan tilillesi muutaman päivän kuluessa.

Testisarja

DNA-näytteenotto on nopea ja luotettava toimenpide. Jos olet tilannut testisarjan, materiaali lähetetään sinulle ilmoitettuun osoitteeseen tavallisella postilla tai luottamukselliseen pakettiautomaattiin neljän arkipäivän kuluessa. Setti sisältää:

– Suostumuslomake

– Näytteenotto-ohjeet.

– Vanupuikkoja ja näytteenottoa varten käytettäviä kirjekuoria, joihin näytteet sisältävä puikko asetetaan. Jokaisessa testipakkauksessa on kaksi vanupuikkoa ja erillinen kirjekuori.

– Osoitettu näytteensiirtokuori, joka sisältää DNA-näytekuoret ja suostumuslomakkeen

Shopping Cart