Millaiset DNA-näytteet soveltuvat isyystestiin?

Käytämme DNA-näytteitä, jotka on otettu vanupuikolla suusta posken limakalvolta.

Vanupuikolla DNA-näytteet voidaan ottaa nopeasti ja helposti. DNA-näytteitä voidaan ottaa myös verestä, mutta emme tällä hetkellä tarjoa tätä mahdollisuutta. Sekä veri- että sylkinäytteet ovat täysin yhdenmukaisia.

Onko DNA-näytteenotossa ikärajoituksia?

Ikärajoituksia ei ole. Ihmisen DNA ei muutu vuosien kuluessa, joten DNA-näyte isyyden selvittämiseksi voidaan ottaa syntymän yhteydessä.

Ovatko DNA-näytteet vanupuikolla yhtä luotettavia kuin verinäytteet?

Joo. Vanupuikkojen ja verinäytteiden DNA-rakenne on täysin identtinen. Siksi isyystestin tulokset ovat samat molemmissa otoksissa. Vanupuikolla otetut näytteet ovat vieläkin toivottavampia, koska jos henkilö on äskettäin ollut verensiirrossa, hänen veressään voi olla myös luovuttajan DNA-rakenteita.

Miten voin maksaa DNA-testeistä?

Voit maksaa DNA-testin antamalla pankkiviitteellä tai maksamalla luottokortilla.

Soveltuvatko 24DNA antamat testitulokset käytettäväksi tuomioistuimessa?

Tarjoamamme isyystestit on suunniteltu tyydyttämään uteliaisuuttasi. Koska emme pysty varmistamaan, kuka omistaa tiettyjä DNA-näytteitä, niiden tutkimustulokset eivät sovellu käytettäväksi oikeudenkäynneissä. DNA-näytteet ottavat asiakkaat itse.

Mitä minun tulee tehdä, jos haluan tilata isyystestin?

Isyystestin tilaamiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vierailla verkkosivuilla, valita oikea testi, maksaa se ja seurata sinulle lähetetyn testipakkauksen ohjeita.

Voiko isyystestin tehdä ilman äitiä?

Joo. Äidin ottamista mukaan DNA-testiin suositellaan, mutta tämä ei ole pakollista. Äidin sisällyttäminen DNA-isyystestiin auttaa yksinkertaistamaan prosessia, sillä se sulkee pois puolet lapsen DNA-rakenteesta ja vain puolta lapsen DNA-rakenteesta on verrattava mahdollisen isän DNA-rakenteeseen. Äidin ottaminen mukaan DNA-testiin ei lisää kyseisen testin tulosten tarkkuutta. Jos tutkittava lapsi on alaikäinen (eli alle 18-vuotias), molempien vanhempien on annettava suostumuksensa tutkimukseen.

Vaatiiko isyystesti oikeuden määräyksen?

Isyystesti ei vaadi oikeuden päätöstä.

Tarjoaako yrityksenne täydellistä yksityisyyttä tulosten toimittamisessa?

Joo. Yksityisyyden varmistaminen on tärkein prioriteettimme, ja kaikki prosessit on järjestetty siten, että laboratorio säilyttää täydellisen asiakkaan yksityisyyden.

Milloin saan tulokset?

DNA-testin tulokset lähetetään viimeistään 10 arkipäivän kuluessa.

Mikä on isyystesti?

DNA-isyystesti auttaa selvittämään, onko mies lapsen biologinen isä vai ei. Kaikki ihmiset perivät geneettisen koodin tai DNA:n kahdelta biologiselta vanhemmiltaan. DNA-testin aikana lapsen DNA-rakennetta verrataan mahdollisen isän DNA-rakenteeseen. Tämä määrittää, ovatko lapsi ja mahdollinen vanhempi biologisesti sukua vai eivät. Kun näytteet on toimitettu Asper Biotech AS:n laboratorioon, kullekin tutkittavalle luodaan geneettinen profiili ja tarkistetaan, että lapsi on perinyt DNA:n mahdolliselta vanhemmalta.

Onko DNA-testaus tarkka?

Jos tulos on positiivinen, Asper Biotech AS takaa tuloksen vähintään 99,9 % tarkkuudella. Jos tulos on negatiivinen – 100,00% tarkkuus.

Miten voin nähdä tulokset?

Saat testitulokset sähköpostiisi 10 työpäivän kuluessa.

Minkä ikäisille lapsille testi voidaan tehdä?

Lapsen iällä DNA-näytteenottoa varten ei ole merkitystä.

Mistä tiedän, teenkö oikein, kun otan DNA-näytteitä?

Lähettämämme testipakkaus on erittäin helppokäyttöinen, sillä se sisältää tarvittavat ohjeet, jotka kuvaavat johdonmukaisesti koko näytteenottoprosessin. On tärkeää noudattaa ohjeita, ottaa DNA-näytteet halutulta henkilöltä ja merkitä otetut näytteet asianmukaisesti.

Kuinka säilyttää isyystestin luottamuksellisuus?

Lähettämämme paketti saapuu sinulle luottamuksellisessa merkitsemättömässä kirjekuoressa. Kirjekuoressa ei ole logojamme tai kirjoituksiamme, jotka osoittaisivat, että kirje liittyy millään tavalla DNA-testaukseen. Koska luottamuksellisuus on meille erittäin tärkeää, testitulokset lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Shopping Cart