Testit

Isyystesti

Isyystesti auttaa määrittämään, onko mies lapsen biologinen isä. Kaikki ihmiset perivät biologisilta vanhemmiltaan geneettisen koodin eli DNA:n. DNA-testissä lapsen DNA-rakennetta verrataan todennäköisen isän DNA-rakenteeseen, jotta saataisiin vahvistus, ovatko lapsi ja todennäköinen isä biologisesti sukua keskenään vai eivät.

DNA-testin tulos on joko eliminoiva (todennäköinen isä ei ole lapsen biologinen isä) tai positiivinen (todennäköinen isä on lapsen biologinen isä). Laboratorio varmistaa isyystestin positiivisen tuloksen vähintään 99,9..%:n tarkkuudella ja negatiivisen tuloksen 100,00 %:n tarkkuudella. Testiin otetaan vähintään kahden osapuolen (isän ja lapsen) tai kolmen osapuolen (isän, lapsen ja äidin) DNA-näytteet. Äidin DNA-näytteen lisääminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Testitulos lähetetään antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Muut sukulaisuustestit

Äitiystestillä voidaan selvittää onko nainen lapsen biologinen äiti vai ei. Äitiystestissä otetaan DNA-näytteet vähintään kahdelta henkilöltä (äiti ja lapsi).

DNA-testiä voidaan käyttää myös varmistamaan, ovatko henkilöt sisaruksia vai sisarpuolia. Sisaruustesti osoittaa todennäköisyyden, missä määrin testattavat henkilöt ovat biologisesti sukua toisilleen. Sisaruustesti tarjoaa yksinkertaisen mahdollisuuden sukulaisuuteen testaamiseen, jos oletettavalta isältä ei ole mahdollista saada DNA-näytettä.

Isovanhemmuustestillä määritetään voiko mies ja nainen olla lapsen biologiset isovanhemmat. Testillä voidaan epäsuorasti testata isyyttä silloin, kun oletettua isää ei saada testattavaksi

Maksusuoritusmaksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7). Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaallePaytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
Lutakonaukio 7 / Innova 2
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
Y-tunnus: 2122839-7

Laboratorio

DNA-näytteet analysoidaan Asper Biotech:n laboratoriossa Tartossa. Asper Biotech on tuottanut genetiikan laboratoriopalveluita vuodesta 1999 lähtien, ja on maineeltaan luotettava ja arvostettu laboratorio maailmanlaajuisesti. Laboratorion laadukkaan ja luotettavan toiminnan takaavat CLIA (#99D2046227) ja ISO 9001:2008 laatusertifikaatit. Laboratorio tuottaa palveluita jo entuudestaan Suomessa useammalle tutkimuslaitokselle ja yliopistosairaalalle, mm. Helsingin yliopistolliselle sairaalalle.

Palautuskäytäntö

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. DNA-Testit myöntää asiakkailleen lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua DNA-testisetin sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Asiakaspalautus tulee lähettää aina DNA-Testisetin mukana tulleella palautuskirjekuorella. Jo suoritetun DNA-testin osalta ei ole mahdollista purkaa kauppaa. Palvelemme sähköpostitse osoitteessa info@dna-testit.fi

DNA-testiin tarvittavan paketin sisältö

  • Vanupuikot näytteiden ottoon.
  • Jokaiselle testattavalle henkilölle näytekirjekuori, johon laitetaan DNA-näytteen sisältävät vanupuikot.
  • Käyttöohje ja suostumuslomake.
  • Palautuskuori DNA-näytteiden palauttamista varten (maksettu vastauskuori).


Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä meihin yhteyttä erilaisissa DNA-testejä koskevissa kysymyksissä. Vastaamme teille mahdollisimman pian. Mikäli olette jo lähettäneet tilauksen, pyydämme lisäämään tilauksen numeron. Tutustut tarkemmin usein kysyttyihin kysymyksiin tästä.

DNA-Testit
Pärnu mnt. 36, Tallinn

info@dna-testit.fi


Nimi*

Sähköposti*

Tilausnumero

Viestinne*