Ohjeet

Syömistä, juomista, tupakointia, hampaiden harjaamista, purukumia ja raitisilmaraikasteiden käyttöä ei suositella vähintään 30 minuuttiin ennen DNA-näytteen ottoa. Yhdeltä henkilöltä otetaan kaksi DNA-näytettä.

Ensimmäinen askel. Täytä kirjekuoren pakolliset tietokentät

Ota näytekuori. Ennen kuin otat näytteitä, varmista, että merkitset kirjekuoreen henkilön (isä, lapsi, äiti), josta otat näytteitä. Täytä kaikki vaaditut tietokentät tarkasti kirjekuoreen.

Toinen vaihe. Ota DNA-näytteitä pumpulipuikolla

Avaa pakkaus pumpulipuikkojen puolelta ja poista steriili vanupuikko pakkauksesta.

Huomio! Älä kosketa vanupuikkojen vanuvillaosaa käsilläsi tai aseta niitä pöydälle tai muulle pinnalle.

Avaat suusi, kiinnitä vanupallo posken limakalvolle, liikuta tikkua ylös ja alas, vasemmalle ja oikealle. Yritä pitää pumpulipuikko lähellä posken limakalvoa koko toimenpiteen ajan. Jotta pumpulipuikolla on tarpeeksi soluja, kierrä vanupuikkoa sormiesi välissä näytteenoton aikana. Toista sama toimenpide molemmilla vanupuikoilla. Käytä yhtä tikkua oikeaan poskeen ja toista vasempaan poskeen.

Kolmas askel. Aseta pumpulipuikot alkuperäiseen pakkaukseen ja sitten paperikirjeeseen

Kun suunäyte on otettu vanupuikolla, aseta ne alkuperäiseen pakkaukseen ja sitten näytteiden paperikuoreen. Kun otat näytteitä kahdella vanupuikolla, aseta ne oikean henkilön (isä, lapsi, äiti) paperikuoreen ja sulje se.

Neljäs vaihe. Suorita ensimmäinen, toinen ja kolmas vaihe jokaisen henkilön kanssa.

Noudata yllä olevia ohjeita ottaaksesi näytteitä jokaisesta henkilöstä.

Vaihe 5. Täytä ja allekirjoita suostumuslomake “Suostumusasiakirja”.

Täytä vaaditut kentät ja allekirjoita “Suostumusasiakirja” -lomake.

Kuudes vaihe. Kun palautat, aseta kaikki DNA-näytteet ja “Suostumusasiakirja” sisältävät kirjekuoret DNA-testisarjan mukana toimitettuun palautuskuoreen. Vie kirjekuori postiin.

Shopping Cart