GutWell® Mikrobiomitesti

Viime vuosikymmenen aikana tieto kehossamme elävistä mikro-organismeista on lisääntynyt valtavasti. Nykyään tiedetään, että elimistössämme on suunnilleen saman verran mikrobeja kuin omia ihmissolujamme – noin 37 biljoonaa. Suurin osa ja suurin osa näistä mikrobeista elää suolistossamme, jota kutsutaan suolistomikrobiomiksi.

Monipuolinen ja tasapainoinen mikrobiomiyhteisö on tärkeä elimistön terveyden ylläpitämiseksi ja halutun painon saavuttamiseksi. Tasapainoinen mikrobiomiyhteisö perustuu oikeaan ravitsemukseen. Epätasapainoinen suolistoyhteisö voi kuitenkin johtaa erilaisiin sairauksiin ja muihin terveysongelmiin, kuten lihavuuteen, ruoansulatusongelmiin, tyypin II diabetekseen jne.

Testi antaa vastauksia seuraavista asioista:

Mitkä bakteerit elävät suolistossasi?
Miten suolistobakteerit vaikuttavat kehoosi?
Onko suolistossasi riittävästi hyödyllisiä bakteereja?
Onko suolistossasi haitallisia bakteereja?
Suosivatko suolistobakteerisi lihavuutta?
Ovatko ruokavaliosi ja mikrobiomiyhteisösi tasapainossa vai tarvitsetko muutoksia ruokailutottumuksiisi?
Miten saavuttaa tasapainoinen suoliston mikrobiomiyhteisö?
Suolistomikrobiomin testaus on helppoa. Testauksessa käytetään ulostenäytettä, jonka voit ottaa kätevästi kotona.

Suosittelemme tilaamaan vähintään 2 testiä, ensimmäisen ennen ja seuraavat testit ruokavaliomuutosten ja elintapamuutosten jälkeen 1-2 kuukauden kuluessa. Kahden testauksen välinen aika ei saisi ylittää 6 kuukautta.

Testiraportti on saatavilla englanniksi, viroksi tai venäjäksi. HUOM! Merkitse mieltymyksesi tilausmerkintöihin kassalla!

145 €
Shopping Cart